Service Management consultancy.

U kunt mij inzetten voor allerlei Cloud en IT Service Management consultancy opdrachten, variërend van uitvoerend interim manager tot coachend procesbegeleider. Elk veranderend traject vraagt namelijk in meer of mindere mate inzet van uzelf. Als ik klaar ben, moet het immers nog steeds goed werken. En daar begeleid ik u bij. Ik hanteer daarvoor een transparante manier van werken waarbij direct de verdeling tussen uw en mijn inzet naar voren komt.

Dienstverlener Expert Adviseur Procesbegeleider
Consultancy activiteiten Uitvoeren Oplossen Adviseren Begeleiden
Verhouding consultant/klant 90 – 10 75 – 25 50 – 50 10 – 90

Expertise

Ik merkte dat ik talent heb voor het overdragen van complexe kennis. En tegelijkertijd energie krijg van verandertrajecten in teamverband. Mensen meenemen in veranderende en nieuwe rollen, en (meetbare) structuur aanbrengen. Uiteraard maak ik daarbij dankbaar gebruik van mijn brede netwerk om dit van A tot Z voor u te begeleiden. Dit varieert van cutting-edge technische professionals tot project managers en teamcoaches. Alles in een ‘one-stop shop’ model.

Regieorganisatie

Juist op het snijvlak van ITSM en CSM komt mijn expertise tot uiting. Zowel bij outsourcing als bij cloudsourcing is een goede regieorganisatie van cruciaal belang om grip te houden op beide vakgebieden. Die grip komt tot uiting in een goed lopende regieorganisatie. Ik kan u helpen om dit op te zetten, te complementeren of de werking ervan te verbeteren. Tevens heb ik hiervoor een zeer laagdrempelige training ontwikkeld. Zie ‘Trainingen’.

Streetwise & bookwise

Jarenlange ervaring met service management en beheerprocessen in de praktijk, aangevulde met jarenlange ervaring in het overbrengen van onderliggende theorie. Dat maakt mijn propositie uniek. Graag verwijs ik naar mijn portfolio met trainingen die ik als maatwerk bij u op locatie kan verzorgen.